mr. Eelke van den Hoogen

De passie voor het personen- en familierecht, dat is wat mij drijft in mijn werk. Een vakgebied waar recht en emotie samen komen. Al jong wist ik dat dit werk op mijn lijf geschreven is. Ik geniet iedere dag van mijn werk en van de contacten met mijn cliënten.

Vaak ontmoet ik mijn cliënten in één van de moeilijkste periodes in hun leven. Door helder, praktisch en oplossingsgericht te werk te gaan, zorg ik ervoor dat mijn cliënten weten wat ze kunnen verwachten. Mits de situatie zich ervoor leent, ben ik er grote voorstander van om de gerezen geschillen in overleg met de andere partij te beslechten. Veel van mijn cliënten hebben immers samen met de andere partij nog een toekomst waarin ze elkaar tegen zullen blijven komen, bijvoorbeeld als zij samen kinderen hebben. Maar als het belang van mijn cliënt het vraagt, schuw ik een procedure niet.

Ik ga voor mijn cliënten door het vuur. Het vraagstuk kan me niet ingewikkeld genoeg zijn. Ik bijt me er in vast en breng het terug tot een overzichtelijk geheel.

In 2009 studeerde ik af aan de Universiteit van Tilburg en in 2013 werd ik beëdigd tot advocaat. Na jaren op een middelgroot allround Brabants advocatenkantoor te hebben gewerkt, heb ik bewust de overstap gemaakt naar een gespecialiseerd kantoor. Omdat ik vind dat mijn cliënten gebaat zijn bij absolute deskundigheid. Daar sta ik, samen met mijn kantoorgenoten voor, net als voor maximale dienstverlening. Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Met liefde voor het vak.