Mr. Mieke de Hart

Mr. Mieke de Hart

In 1980 ben ik rechten gaan studeren. Daarvoor had ik zes jaar fulltime gewerkt als administratief medewerkster en secretaresse en mijn beroepsperspectief ontwikkeld. Dat gaat anno 2016 wel anders, maar: die zes jaar werkervaring hebben mij veel gebracht. Ik weet hoe het werkt op de werkvloer. Tijdens mijn deeltijd-studie zijn mijn dochters geboren. Voorafgaand aan mijn eerste echte juridische baan is mijn zoon geboren en was ik lid van de gemeenteraad van Tilburg. Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de zakelijke juridische dienstverlening, en ik rijd 24 jaar later nog iedere morgen graag naar kantoor. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door in familieverband. Ik ben een groot basketbalfan (Pendragon dames 1, Tilburg University) en ik ben tweemaal per week helemaal zen (www.ikgroei.com) na de hatha lessen van MaryAnn Moerkens.

Op ons kantoor werken uitsluitend specialisten, en dan bedoel ik niet alleen de advocaten. Wij werken in een klein teamverband aan uw dossier totdat u en wij vinden dat het naar het archief kan. U kunt ons makkelijk bereiken. Wij hebben zoveel ervaring dat het leveren van maatwerk bij ons geen slogan is, maar de norm die wij onszelf stellen in het dagelijkse werk. Wij geven heldere adviezen, en begeleiden u op weg naar uw doel.

Mijn eerste liefde is het arbeidsrecht, en ik blijf mij daarin specialiseren. Voor werkgevers en werknemers zijn conflicten enerverend en kostbaar en de oplossing ervan kan ik u snel voorhouden. Aan cliënten bieden wij graag de mogelijkheid een duurzame relatie aan te gaan, waarbij we niet werken met abonnementen of entreegelden, maar met duidelijke prijsafspraken.

Het komt erop neer dat u niet betaalt voor de relatie, maar voor de dienstverlening die u daadwerkelijk ontvangt.

Op maandag- en dinsdagavond kunt u tussen 17.30 en 18.30 uur binnenlopen voor ons gratis spreekuur. Als die tijdstippen u niet schikken, kunt u ook bellen voor een afspraak, zodat ook het eerste gratis advies maatwerk kan zijn!

Vaan logo

Ik ben lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).