Mr. Nancy van Uitert

Mr. Nancy van Uitert

Sinds augustus 1993 ben ik actief als advocaat in de regio Kaatsheuvel. Van Uitert Advocaten is gestart op 1 juni 2002. Sindsdien combineer ik het vak van advocaat met het ondernemerschap.

In mijn beginjaren als advocaat heb ik zaken op alle rechtsgebieden behandeld. Al snel was duidelijk dat mijn hart bij het personen- en familierecht ligt, waarin ik mij heb gespecialiseerd. Naast advocaat ben ik ook mediator.

Wanneer mensen uit elkaar gaan, raakt hen dat in de kern van hun bestaan. Zij hebben iemand nodig die overziet wat er moet gebeuren. Niet alleen privé, maar ook zakelijk, zoals bij ondernemers. Ik begeleid hen daarin. De wensen van mijn cliënt vormen de basis voor mijn oplossingsrichting en adviezen. Daarmee kan de cliënt de basis leggen voor zijn of haar verdere leven.

Een goede dienstverlening is heel belangrijk voor ons. We zijn betrokken en streven naar meer dan tevreden cliënten.

Ik ben lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (VFAS), tevens MfN gecertificeerd mediator. Daarnaast ben ik lid van Rotaryclub Waalwijk en de Ledenraad van Rabobank De Langstraat, secretaris van de Scheffer Stichting (een ANBI), ambassadrice van Hospice Francinus de Wind te Waalwijk en vrijwilligster bij Villa Pardoes.