Sharon Bremer

Sharon Bremer, secretaresse

Sinds 17 maart 2003 werk ik met veel plezier bij Van Uitert Advocaten. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van het contact met cliënten, het voorbereiden van processtukken, het aanleggen van dossiers, het verzorgen van de correspondentie en het bijhouden van de boekhouding. Het directe contact met cliënten vind ik het leukst. Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen, het gaat immers vaak over emotionele zaken. Na ruim negen jaar fulltime te hebben gewerkt, ben ik na de komst van mijn kinderen parttime gaan werken.

Ik heb diverse verdiepingscursussen gevolgd, onder andere op de gebieden personen- en familierecht en arbeidsrecht, onze specialismen. Omdat ik mij in de toekomst graag meer inhoudelijk met de dossiers zou willen bezighouden, volg ik op dit moment vol enthousiasme de deeltijdopleiding hbo rechten aan de Juridische Hogeschool te Tilburg.

Privé houd ik mij vooral bezig met mijn gezin en met onze grote vriendenkring. Ik ben dol op het gezinsleven, het buitenleven en ga graag uit eten. Daarnaast vergt mijn studie op dit moment uiteraard veel van mijn tijd.

Ik ben zowel telefonisch als per e-mail te bereiken op maandagochtend, dinsdag en woensdag.